Beëindiging spreekuren MEERZICHT. Het bestuur van de Stichting Mensen in de Minima (MIM) heeft besloten om met ingang van 14 oktober 2020 voorlopig geen spreekuur te houden in de vestiging Meerzicht (Uiterwaard 27).De reden van deze voorlopige sluiting is een combinatie van het oprukkende Coronavirus en de huisvesting van het MIM in Meerzicht. Meerdere vrijwilligers vinden het onverantwoord om, in het belang van hun eigen gezondheid, op de huidige wijze door te gaan.

Indien u ondersteuning nodig hebt, kunt u uw vragen stellen via: meerzicht@stichtingmim.nl of via Whatsapp 06-21929857. Wij zullen dan proberen u zo goed mogelijk van advies te voorzien

Zodra de spreekuren hervat worden, zullen wij u direct informeren.

Belangrijk:

De Vestiging Oosterheem blijft voorlopig GEOPEND

Er is geen inloopspreekuur, maar u moet eerst een afspraak maken via een mail aan oosterheem@stichtingmim.nl of via WhatsApp 06-53883757.