Wijziging huurtoeslag per 1 juli 2023

Voorkom dat u te veel of te weinig huurtoeslag krijgt

Per 1 juli 2023 wijzigt de huur van uw woning. Dit kan gevolgen hebben voor uw huurtoeslag. Ook is uw loon of uitkering per 1 januari 2023 verhoogd. De nieuwe huurbedragen worden in de meeste gevallen automatisch doorgegeven aan de Dienst Toeslagen. Om zeker te weten dat u het juiste bedrag ontvangt, kunt u bij ons langskomen en kunnen wij met behulp van uw loon- of uitkeringsspecificatie een proefberekening maken. Daarmee bepalen we samen of u het juiste bedrag ontvangt.

Check de huurprijs in Mijn Toeslagen

Niet alle verhuurders geven huurwijzigingen aan de Dienst Toeslagen door. Het is altijd belangrijk om de nieuwe huurprijs in Mijn Toeslagen te checken en waar nodig is aan te passen.

We helpen je graag

Kom naar het gratis inloopspreekuur!